Przepis na : kolacja
Sezon na warzywa w pełni, co mnie bardzo cieszy. Lubię kolorowe posiłki, pełne smaku i aromatu. Kuchnia pełna warzyw, to kuchnia pełna możliwości. Ostatnio króluje u mnie cukinia z marchewką. To połączenie jest idealne. Lekko słodkie, z dodatkiem czosnku smakuje wyśmienicie. Marchewkowo-cukiniowe spaghetti z pesto z awokado i pietruszki 3 średnie marchewki 2 małe cukinie (żółta i zielona) 1/2 awokado mały pęczek pietruszki ząbek czosnku przyprawy: sól, pieprz, cząber łyżka oleju kokosowego Awokado i natkę pietruszk...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...