Placki z fasoli

Placki z fasoli

Placki z fasoli

Przepis na : śniadanie

na dzień dobry i dobranoc Zwykle placki smażę w weekendowe poranki, które są zdecydowanie bardziej leniwe, niż w trakcie tygodnia. Tym razem jednak serwuję je wieczorem. Przełożone warzywami, z plastrem grillowanej szynki parmeńskiej. 2 porcje: 240 g fasoli konserwowej (puszka) 1 jajko 1 lekko czubata łyżka mąki gryczanej dodatki: szynka parmeńska, ser żółty, pomidor, papryka, kiełki, sos jogurtowy Fasolę odcedzamy dokładnie, mieszamy z jajkiem i mąką. Smażymy na niewielkiej ilości tłuszczu. Podajemy z dowolnymi dod... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kucharzyca

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.