Przepis na : obiad
Roladki o dość nie typowym smaku ze względu na połączenie składników farszu. Zielona konsystencja środka może nie zachęca do jedzenia ale myślę, że warto zrobić zwłaszcza z sosem, który jest naprawdę fajny. Stopień trudności - średni,Trzeba dobrze formować roladki z mąką i delikatnie przewracać na patelni wtedy wykałaczki są nie potrzebne- ja ich nigdy nie stosuje. Skala smaku- 9/10 trzeba lubić smak szpinaku jest on dość mocno wyczuwalny, gdy dodamy więcej czosnku smak będzie mocno pikantny Składniki: 2 pi... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...