Muffinki z mięsa mielonego z dwoma farszami - na ciepło lub zimno

Muffinki z mięsa mielonego z dwoma farszami - na ciepło lub zimno

Muffinki z mięsa mielonego z dwoma farszami - na ciepło lub zimno

Muffinki z mięsa mielonego z dwoma farszami - pieczarkowym lub paprykowym. Smaczne, pachnące, soczyste.  Idealna przekąska na wszelkiego rodzaju imprezy, w tym na zbliżającą się Wielkanoc. Pyszna zarówno na ciepło, jak i na zimno. Podane składniki wystarczą na 12 szt muffinek - 6 z nadzieniem paprykowym i 6 z pieczarkowym. Ja zrobiłam muffinki z dwoma rodzajami farszu, ale równie dobrze pieczarki, paprykę i cebulę można wymieszać razem i zrobić jeden rodzaj, dodając do tego jeszcze np. kukurydzę, żeby by... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kto ugości moich gości?

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Autor

Kto ugości moich gości?

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, mięso, tarta, mielone, muffiny, pieczarki, mięso mielone, chleb, majonez, bułki, ser żółty, wielkanoc, przekąska, impreza, marchewka, przekąski, szynka, przystawki, przekąski na impreze, przekąska na imprezę, mielone pieczarki, jajka z farszem, mięsa pieczone, przekąski na ciepło, dania na gorąco, pieczarki przekąska, pieczeń z szynki, pieczona szynka, pieczeń z mięsa mielonego, dania mięsne

Inne przepisy z Kto ugości moich gości?

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.