(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Jedna z najbardziej aromatycznych i sycących przysmaków polskiej kuchni i jednocześnie jedna z moich ulubionych, to zupa grzybowa krem ze świeżych leśnych grzybów, a z okazji tego że lubię chodzić na grzyby, to jesienią bardzo często gości na moim stole. Zupa grzybowa krem Składniki dla 4-6 osób: 1 kg świeżych leśnych grzybów (borowiki, podgrzybki, maślaki ) 2 cebule 100ml śmietanki 30% 2 ząbki czosnku Masło 3-4 średniej wielkości ziemniaki 2L Bulionu dro... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...