Placek po zbójnicku – przepis

Placek po zbójnicku – przepis

Placek po zbójnicku – przepis

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); PLACEK PO ZBÓJNICKU Placek po zbójnicku – to tradycyjny placek ziemniaczany z gulaszem wieprzowym, mięciutki w środku i chrupiący na zewnątrz, z gęstym i sycącym sosem. Idealne danie na jesienne pochmurne dni. Placek po zbójnicku można podawać na różne sposoby w postaci małych placuszków polanych sosem czy też jednego dużego placka złożonego na pół. Placek po zbójnicku – przepis Placek ziemniaczane składniki: 1kg ziemniaków, 3 łyzki mąki pszennej, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Księga-Smaku

Autor

baqster

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

placki, ziemniaki, ogórki, grzyby, placki ziemniaczane, sosy, gulasz, mięso, ogórki konserwowe, szynka, sos pomidorowy, kurczak pieczony, sałatka, sałatki, kurczak, placuszki, karczek, buraki, feta, ziemniaki zapiekane, sałatka z kurczakiem, wieprzowina, placek po węgiersku, sałatka z buraków, pieczone ziemniaki, gulasz po węgiersku, salatka ziemniaczana, pieczona szynka, sałatka z szynką, salatka z jajkiem

Inne przepisy z Księga-Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.