Placek po zbójnicku – przepis
Placek po zbójnicku – przepis
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); PLACEK PO ZBÓJNICKU Placek po zbójnicku – to tradycyjny placek ziemniaczany z gulaszem wieprzowym, mięciutki w środku i chrupiący na zewnątrz, z gęstym i sycącym sosem. Idealne danie na jesienne pochmurne dni. Placek po zbójnicku można podawać na różne sposoby w postaci małych placuszków polanych sosem czy też jednego dużego placka złożonego na pół. Placek po zbójnicku – przepis Placek ziemniaczane składniki: 1kg ziemniaków, 3 łyzki mąki pszennej, ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Księga-Smaku
Autor
baqster
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
placki, ziemniaki, ogórki, grzyby, placki ziemniaczane, sosy, gulasz, mięso, ogórki konserwowe, szynka, sos pomidorowy, kurczak pieczony, sałatka, sałatki, kurczak, placuszki, karczek, buraki, feta, ziemniaki zapiekane, sałatka z kurczakiem, wieprzowina, placek po węgiersku, sałatka z buraków, pieczone ziemniaki, gulasz po węgiersku, salatka ziemniaczana, pieczona szynka, sałatka z szynką, salatka z jajkiem
Inne przepisy z Księga-Smaku
Dodaj komentarz