Chrupiące i dość zdrowe (jedyny mankament, to biały cukier, który można zastąpić brązowym), bo z pełnoziarnistych płatków.Pełne migdałów, i rodzynek. Z dodatkiem prawdziwego miodu i gorzkiej czekolady . Doskonałe jako przekąska między posiłkami, a także na pyszne pełnowartościowe śniadanie, które można zabrać ze sobą do pracy. 2 szklanki płatków jęczmiennych pełnoziarnistych 1,5 szklanki mąki krupczatki (szklanka 250 ml) 100 g prawdziwego masła. 100 g migdałów 100 g rodzynek 50 g gorzkiej czekolady 2 łyżki pr... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...