Ciasteczka jęczmienne z migdałami i rodzynkami

Ciasteczka jęczmienne z migdałami i rodzynkami

Ciasteczka jęczmienne z migdałami i rodzynkami

Chrupiące i dość zdrowe (jedyny mankament, to biały cukier, który można zastąpić brązowym), bo z pełnoziarnistych płatków.Pełne migdałów, i rodzynek. Z dodatkiem prawdziwego miodu i gorzkiej czekolady . Doskonałe jako przekąska między posiłkami, a także na pyszne pełnowartościowe śniadanie, które można zabrać ze sobą do pracy. 2 szklanki płatków jęczmiennych pełnoziarnistych 1,5 szklanki mąki krupczatki (szklanka 250 ml) 100 g prawdziwego masła. 100 g migdałów 100 g rodzynek 50 g gorzkiej czekolady 2 łyżki pr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Krylowa Kuchnia

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.