Rzodkiewki nadziewane, w jadalnej ziemi

Rzodkiewki nadziewane, w jadalnej ziemi

Rzodkiewki nadziewane, w jadalnej ziemi

Czasem można się pobawić i przygotować rzodkiewki w „ziemi”. Do przygotowania takich rzodkiewek zainspirowała mnie wizyta w restauracji Kanapa .  Podczas otwarcia ogródka letniego i prezentacji letniego menu, podano nam rzodkiewki nadziane serkiem, z jajkiem przepiórczym, roszponką i obsypane ziemią z pumpernikla. Tu rzodkiewki nadziałam pastą jajeczną z anchois, ale można nadziać je na przykład masą serową . pęczek rzodkiewek, 3 jajka ugotowane na twardo, 6 – 8 filecików anchois, ziemia: 2 kromki pumpern... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Autor

królestwogarów

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, sernik, zrazy, pasta, czekolada, pasty, łosoś, kolacja, mak, roszponka, przekąski, przystawki, ciasto z kremem, ciasta z kremami, ciasto z makiem, jajka nadziewane, ciasto z orzechami, ciasta z masa, przystawka z łososiem

Inne przepisy z królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.