Jego przygotowanie zajmuje nieco czasu, ale efekt jest smakowity. Taki biszkopt białkowy jest świetnym pomysłem jeśli z jakiegoś innego przepisu pozostała nam duża ilość białek i nie chcemy, żeby się zmarnowały. Nie musi to być akurat równe 10 szt. może być mniej np. 7 szt. i też wyjdzie. Sprawdzałam :) Ciasto: 10 białek 1 szklanka cukru 1 szklanka maku 15 dag wiórek kokosowych 1 łyżeczka proszku do pieczenia 2 łyżki mąki ziemniaczanej Krem: 3/4 l mleka 15 dag cukru 2,5 łyżki mąki ziemniaczanej 1,5 łyżki mąki... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...