Świetny dodatek do obiadu, idealnie pasuje do schabowego ale nie tylko. Nie robię jej często jednak ostatnio mieliśmy wszyscy na nią wielką ochotę, a że mieliśmy małe święto to postanowiłam ją przygotować. Kapustę można modyfikować np dodając pomidory, ja jednak postawiłam na klasykę. Polecam bardzo ;) Składniki: główka małej kapusty włoskiej 2 cebule 2 łyżki mąki sól pieprz pęczek świeżego koperku 3 łyżki masła Wykonanie: Kapustę obieramy z wierzchnich liści, resztę drobno sza... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...