Pęczotto, czyli pęczak z boczkiem i warzywami oraz o właściwościach kaszy jęczmiennej

Pęczotto, czyli pęczak z boczkiem i warzywami oraz o właściwościach kaszy jęczmiennej

Pęczotto, czyli pęczak z boczkiem i warzywami oraz o właściwościach kaszy jęczmiennej

Przepis na : obiad

Chciałam Wam się pochwalić z czym ostatnio eksperymentuję i co odkryłam, dlatego dziś będzie trochę długaśnie, ale możecie po prostu przejść na koniec :) Pisałam niedawno o inspirującym spotkaniu z cyklu "Lubię kaszę" (czytaj tutaj), na którym poznałam i pokochałam pęczak. Jasne, że coś tam kiedyś w życiu słyszałam, ale w wieku 26 lat (niech będzie, że przyznam się ile mam lat, a właściwie skończę za jakieś 3 tygodnie ;)) po raz pierwszy w życiu spróbowałam pęczaku. Dlaczego tak późno? Nie wiem - może dl... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kraina Tysiąca Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.