Pieczone bataty z bryndzą i ziołami

Pieczone bataty z bryndzą i ziołami

Przepis na : obiad

Pieczone bataty z bryndzą, podane z ćwikłą z buraczków Bataty z piekarnika to pyszne i szybkie danie, które możemy podać jako przystawkę lub danie obiadowe. Bataty z piekarnika przepięknie wyglądają i równie obłędnie smakują - szczególnie z dodatkiem słonego sera i aromatycznych ziół i przypraw. Oto przepis na pieczone bataty z bryndzą, suszonymi pomidorami, czosnkiem niedźwiedzim i rozmarynem. Składniki na pieczone bataty z bryndzą lub serem feta 2 bataty 150 - 200 g bryndzy lub sera feta 1 łyżka suszonych ...

Czytaj dalej na blogu Korniszonki

Warto przeczytać

Dieta Pięciu Przemian

Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.