Przepis na : śniadanie
Pierwszy raz w życiu jadłam chleb z kaszy gryczanej. Ba! Pierwszy raz w życiu sama go upiekłam 😀 chyba nigdy nie wpadłabym na to, że można upiec chleb z SAMEJ kaszy, wody, soli. Bez jakiejkolwiek mąki, bez zakwasu, drożdży…… Artykuł Chleb z kaszy gryczanej niepalonej – bezglutenowy pochodzi z serwisu Kolorowy Przepisownik . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...