Smaczna owocowo-warzywna sałatka w bardzo wiosennych kolorach. Idealna jako lekka przekąska,u mnie przygotowana na podwieczorek. Pomysł na sałatkę podpatrzyłam na blogu PASJA SMAKU 1 mango 1 awokado 1/2 op. mieszanki sałat ze szpinakiem 2 łyżki nasion słonecznika dressing: 1 łyżeczka płynnego miodu 2 łyżeczki soku z cytryny 2 łyżeczki oliwy Awokado obrać,przeciąć na 2 połówki,wyjąć pestkę i pokroić na kawałki. Mango obrać,oddzielić od pestki i pokroić w kostkę. Słonecznik uprażyć na... czytaj dalej...
Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...