SAŁATKA PO PROWANSALSKU

SAŁATKA PO PROWANSALSKU

SAŁATKA PO PROWANSALSKU

  Dziś chciałabym bardzo Wam polecić sałatkę na bazie fasolki szparagowej,wędzonej szynki ,czerwonej fasoli i ciecierzycy.   10dag.zielonej fasolki szparagowej sól morska puszka odcedzonej fasoli czerwonej 4 rzodkiewki jajko na twardo mały słoik ciecierzycy odcedzonej plaster szynki wędzonej   Sos: 3 łyżki majonezu 1 łyżka zmielonej gorczycy 1 łyżka śmietany kremówki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Fasolkę szparagową gotujemy w osolonej wodzie,odstawić.Szynkę kroimy bardzo drobno ,rzodki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kocurkowe rozmyślania w kuchni Anielki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.