JAK UGOTOWAĆ RYŻ NA GOŁĄBKI

JAK UGOTOWAĆ RYŻ NA GOŁĄBKI

JAK UGOTOWAĆ RYŻ NA GOŁĄBKI

 Ryż to świetny dodatek do wszelkich potaw , ale jest też sztuką uprażenie go na sypko.Podstawą jest ilośč wody , ale najważniejsze to rodzaj ryżu dodany do danej potrawy .Wiadome , że do risotto damy inny ,do sushi też , a do gołąbków jeszcze inny ( ja daję zwykły biały ryż,).Z tak ugotowanym ryżem możemy nadziewać GOŁĄBKI, papryki i inne warzywa. 1SZKL.RYŻU DŁUGOZIARNISTEGO 2SZKL.WODY SÓL ODROBINA OLEJU ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ RYŻ OPŁUKAĆ ,WSYPAĆ DO GARNKA I ZALAĆ WODĄ.POSOLIĆ I WLAĆ ODROBINĘ O... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kocurkowe rozmyślania w kuchni Anielki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.