Kopytka polane masłem miętowo-tymiankowym

Kopytka polane masłem miętowo-tymiankowym

Kopytka polane masłem miętowo-tymiankowym

Kopytka - proste danie, które można podać w bardzo wykwintny sposób. Są wspaniałym dodatkiem do dań mięsnych, wszelakich gulaszów i pieczystych ...ale co rzadko się zdarza same w sobie stanowią niebanalne jarskie danie.. W mojej wersji zostały polane masełkiem z dodatkiem tymianku i mięty. Biorąc do ust kluseczkę czujemy najpierw delikatny miętowy posmak, następnie po języku rozpływa się dominujący aromat  tymianku i masła. Prostota pozostaje jednak niezastąpiona.. Proporcja na dwie osoby: - 0,5 kg ob... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kawawszklance

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.