Marynowane kulki twarogowe

Marynowane kulki twarogowe

Marynowane kulki twarogowe

Takie kuleczki są doskonałym uzupełnieniem sałatek, dodatkiem do mięs bądź też samodzielną przekąską do piwa. Wykonanie nie jest trudne, a efekt końcowy zaskakuje. Do wykonania około 15 sztuk kulek* należy użyć kostki tłustego sera twarogowego o wadze 250 gram. Użyty ser nie może być suchy ani też bardzo kruchy. * nie trzeba toczyć kulek z sera, można go pozostawić pokrojonego na małe kostki Dodatkowo zioła - tutaj można popuścić wodze fantazji. Moje kulki docelowo miały być dodatkiem do sałatek w pomidorami, więc ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kawawszklance

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję