Witajcie po chwili przerwy Wahałam się, czy dodać kolejny etap z mojej podróży, czy też uraczyć Was jakimś przepisem Padło jednak na przepis, szczególnie, że w końcu udało mi się osiągnąć smak, który za mną chodził. No i chwilowa przerwa w teorii też dobrze robi. Czas popraktykować A o co chodzi w takoyakach? Są to kuleczki z ciasta nieco przypominającego nasze ciasto naleśnikowe, jednak z małą niespodzianką w środku w postaci ośmiornicy. Stąd zresztą nazwa tego niezwykle popularnego dania: tako – oznacza ośmiornic... czytaj dalej...
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.