„Pasztecik” z ciecierzycy

„Pasztecik” z ciecierzycy

„Pasztecik” z ciecierzycy

Wczoraj dopadł mnie jakiś szał gotowania. Zrobiłam konfitury z dyni na słodko i na ostro, pieczonego klopsa, ostatnią już w tym roku passatę z pomidorów i pieczonej papryki, powidła śliwkowe i to: pasztecik z cieciorki. Pyszny, lekki, puchaty no i wegetariański Polecam – jest bardzo smaczny i robi się prawie sam. Składniki: 2 puszki ciecierzycy Bonduelle (gotowana na parze) 3-4 średnie marchewki 2-3 średnie korzenie pietruszki Mały kawałeczek selera Kawałeczek pora Kawałeczek kapusty (został mi z tacki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kate's Kitchen

Autor

Kate's KitchenKate's Kitchen

O mnie

Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.

Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, paszteciki, bułki bezglutenowe, bułki, kapustą, bezglutenowe, mielone, seler, grill, sosy, dynia, marchewka, pasztet, paszteciki z kapustą, tarta na słodko

Inne przepisy z Kate's Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.