Wczoraj dopadł mnie jakiś szał gotowania. Zrobiłam konfitury z dyni na słodko i na ostro, pieczonego klopsa, ostatnią już w tym roku passatę z pomidorów i pieczonej papryki, powidła śliwkowe i to: pasztecik z cieciorki. Pyszny, lekki, puchaty no i wegetariański Polecam – jest bardzo smaczny i robi się prawie sam. Składniki: 2 puszki ciecierzycy Bonduelle (gotowana na parze) 3-4 średnie marchewki 2-3 średnie korzenie pietruszki Mały kawałeczek selera Kawałeczek pora Kawałeczek kapusty (został mi z tacki ... czytaj dalej...
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.