Ja: wiesz co bym zjadała… taki dobry kapuśniak… wieki nie jadłam M: to zrób No to zrobiłam : Składniki: 60 dag w miarę nietłustych żeberek wieprzowych z kostką 30 dag boczku wędzonego surowego 2 – 3 marchewki 1-2 pietruszki Kawałeczek selera 500 g kiszonej kapusty – ja użyłam kapusty charsznickiej Kilka listków laurowych Kilka ziaren ziela angielskiego Kilka ziaren pieprzu czarnego sól/dodatkowa porcja pieprzu mielonego do smaku 1-2 łyżeczki lubczyku 1-2 łyżeczki kminku (właściwie wg uznania – wiem, że nie... czytaj dalej...
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.