#zupa #krem #dynia #przyprawy #imbir #ostrapapryka No i zaczęło się: a to ktoś kichnie, kaszlnie, osmarka. Mnie też już złapało, ale na szczęście leciutko. Staram się walczyć, jak mogę naturalnie. O tym jak to robię napisałam TUTAJ. Właśnie dlatego zaczyna się mój czas na ostre przyprawy, szczególnie imbir i paprykę. To oczywiście jeszcze czas na dynię, więc pora na krem z dyni. To chyba najlepszy jaki zrobiłam, a trochę ich było. Inspirację czerpałam z Kwestii Smaku. Zdjęcie ciemne, bo tak mi się kojarzy właśnie...
Jestem dyplomowanym dietetykiem i nauczycielem akademickim. Dodatkowo prowadzę zajęcia o zdrowym odżywianiu dla dzieci oraz warsztaty kulinarne. Prywatnie w wolnych chwilach uprawia jogging, jogę i z zamiłowaniem gotuje. Prowadzę bloga z przepisami i wskazówkami dietetycznymi: www.skorskadietetyk.com