Pasztet z czerwonej fasoli i suszonych pomidorów

Pasztet z czerwonej fasoli i suszonych pomidorów

Przepis na : kolacja

#pasztet #suszonepomidory #fasolaczerwona #dokanapki Na szczęście udało mi się zdążyć z opublikowaniem przepisu Wielkanocnego przed Wielkanocą ;). Czasu ostatnio brak, bo zaraz znów przerwa w pracy czyt. "majówka" i chciałabym nadrobić zaległości, jednak szybszego przepisu na pasztet, w którym w roli głównej są rośliny strączkowe, chyba nie znajdziecie. Składniki (na 1 keksówkę): 2 puszki czerwonej fasoli, 100 g suszonych pomidorów, 1 cebula, 1 ząbek czosnku, 1 łyżka oleju rzepakowego, 3 łyżki mąki ( u mnie zazw...

Czytaj dalej na blogu Katarzyna Skórska - dietetyk kliniczny

Autor

Katarzyna SkórskaKatarzyna Skórska

Jestem dyplomowanym dietetykiem i nauczycielem akademickim. Dodatkowo prowadzę zajęcia o zdrowym odżywianiu dla dzieci oraz warsztaty kulinarne. Prywatnie w wolnych chwilach uprawia jogging, jogę i z zamiłowaniem gotuje. Prowadzę bloga z przepisami i wskazówkami dietetycznymi: www.skorskadietetyk.com

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasztet, fasola, śniadania, czerwona fasola, wielkanoc, kolacja

Inne przepisy z Katarzyna Skórska - dietetyk kliniczny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.