Lekko wytrawne babeczki z czerwonej fasoli

Lekko wytrawne babeczki z czerwonej fasoli

#czerwonafasola #kakao #dżem #gorzkaczekolada #miód #banany #cynamon Z tymi babeczkami można kombinować na milion sposób. Podstawą jest fasola czerwona, która zastępuje nam tu mąkę i uwierzcie mi nawet jej nie czuć. W związku z tym są bezglutenowe, więc w sam raz dla osób unikających glutenu. Jako dodatki można użyć mnóstwo rzeczy, ja posłodziłam miodem i bananem, ale można również syropem klonowym. Można użyć innych przypraw, te najbardziej lubię, więc często je dodaję do słodkości. Dodatkowo można zmniejszyć ilość ...

Czytaj dalej na blogu Katarzyna Skórska - dietetyk kliniczny

Autor

Katarzyna SkórskaKatarzyna Skórska

Jestem dyplomowanym dietetykiem i nauczycielem akademickim. Dodatkowo prowadzę zajęcia o zdrowym odżywianiu dla dzieci oraz warsztaty kulinarne. Prywatnie w wolnych chwilach uprawia jogging, jogę i z zamiłowaniem gotuje. Prowadzę bloga z przepisami i wskazówkami dietetycznymi: www.skorskadietetyk.com

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

babeczki, banan, czerwona fasola, syrop, bezglutenowe, imbir, bez pieczenia

Inne przepisy z Katarzyna Skórska - dietetyk kliniczny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.