Przepis na : obiad
Bezmięsne gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami. Pyszny farsz z kaszy i podsmażonych pieczarek w połączeniu z kapustą i sosem pieczarkowym smakuje rewelacyjnie. Czas przygotowania : 2 godziny Ilość porcji: 2-4 osób Trudność przygotowania: średnie Cena: przystępna SKŁADNIKI GOŁĄBKI: 1 główka kapusty włoskiej 200 g kaszy gryczanej 600 g pieczarek 2 cebule 2 ząbki czosnku 50 g masła 1.5 l bulionu warzywnego sól pieprz SKŁADNIKI SOS: 400 g pieczarek 1 cebula 30 g masła 250ml śmietank... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...