Przepis na : śniadanie
Zima zawitała do nas na dobre, warto więc postawić na dania sycące i rozgrzewające, tym bardziej rano żeby nabrać sił na cały dzień. Dziś proponuję pyszne jajka w aromatycznym sosie w stylu indyjskim, z dynią, szpinakiem i boczniakami, które podane z chrupiącym pieczywem z pewnością zachwycą i nasycą na długo. Boczniaki swobodnie można zamienić na ulubione grzyby. Samo danie jest bardzo łatwe i szybkie w przygotowaniu. Idealne śniadanie, polecam! Scroll down for recipe in English Jajka z dynią i boczniakami p... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...