A także z jajkami i serem żółtym. Nie wiem czy nie przekombinowałam ze składnikami, ale sałatka finalnie wyszła naprawdę bardzo smaczna. Na początku miałam wątpliwości co do groszku konserwowego, który miał być zastąpiony kukurydzą, ale w końcu z niej zrezygnowałam. Do większości sałatek dodaje się właśnie kukurydzę, postawiłam tym razem na groszek. Od początku jednak wiedziałam, że jedną z warstw tej sałatki będzie rzodkiewka. Oczywiście warstwą ostatnią, żeby całość wyglądała trochę inaczej niż zwykle. Czy... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...