Fasolka szparagowa po bretońsku

Fasolka szparagowa po bretońsku

Fasolka szparagowa po bretońsku

Przepis na : obiad

Fasolka szparagowa po bretońsku to przepis bliski oryginałowi, ale robi się 15 razy szybciej. Chociaż powiem Wam szczerze, że chyba jednak z jasiem smakuje nam bardziej. No nic, o gustach się nie dyskutuje. Jeżeli macie ochotę trochę poeksperymentować, nie krępujcie się, fasolka wyszła bardzo smaczna. Zawekowałam nawet jeden słoik na chłodniejsze dni, pewnie będzie smakować jeszcze lepiej. Składniki: 700 g żółtej fasolki szparagowej 300 g ulubionej kiełbasy 3 cienkie plasterki boczku 1 duża cebula 2 ząbki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kardamonovy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję