Fasolka szparagowa po bretońsku
Fasolka szparagowa po bretońsku
Przepis na : obiad
Fasolka szparagowa po bretońsku to przepis bliski oryginałowi, ale robi się 15 razy szybciej. Chociaż powiem Wam szczerze, że chyba jednak z jasiem smakuje nam bardziej. No nic, o gustach się nie dyskutuje. Jeżeli macie ochotę trochę poeksperymentować, nie krępujcie się, fasolka wyszła bardzo smaczna. Zawekowałam nawet jeden słoik na chłodniejsze dni, pewnie będzie smakować jeszcze lepiej. Składniki: 700 g żółtej fasolki szparagowej 300 g ulubionej kiełbasy 3 cienkie plasterki boczku 1 duża cebula 2 ząbki ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kardamonovy
Autor
kardamonovy
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasolka, kiełbasa, fasolka po bretonsku, fasolka szparagowa, boczek, ogórki, fasola, obiad
Inne przepisy z Kardamonovy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję