Dalej pozostajemy w temacie grzybowym. Uwielbiam zupy, jak zapewne większość z Was. Zatem dlaczego by nie zrobić jej, gdy nadarza się okazja na świeże grzyby. Grzybowa z suszonych grzybów, to zupełnie inny wymiar smaku. Spróbujcie koniecznie. Składniki: świeże grzyby leśne ziemniaki bulion warzywny/mięsny mleko suszone grzyby leśne natka pietruszki ulubiony makaron sól, pieprz, Przygotowanie: Grzyby czyścimy i kroimy na drobniejsze kawałki. Obgotowuję je jeden raz w osolonej wodzie. Odcedzam. Ziemniaki... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...