Składniki: 2 litry bulionu drobiowego 300 g mięsa drobiowego (np.filet) 100 g marchewki (może być mrożona mini) 100 g blanszowanych migdałów bez skórki 3 jajka kurze ugotowane na twardo 3-5 ząbków czosnku polskiego sól, pieprz, świeża kolendra Przygotowanie: Bulion/wywar drobiowy przygotować wg swojego sposobu,ale używając zawczasu mięso drobiowe, które później wykorzystamy jako składnik zupy. Przecedzić wywar, by mieć ok 2 litrów płynu, mięso odłożyć do wystygnięcia, by było łatwiej pokroić je w kawałki. ... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...