Jak naparzyć Sandacza? Łatwizna!
Jak naparzyć Sandacza? Łatwizna!
Składniki: 3 filety z Sandacza 1 por 2 marchewki 1 pietruszka kawałek selera pół czerwonej papryki pół awokado sos sojowy ulubiona oliwa sól imbir mielony suszona natka pietruszki zioła dalmatyńskie suszona papryka słodka świeżo mielony pieprz kolorowy makaron gryczany Soba Przygotowanie: Sandacza kupiłam całego, więc zaczęłam zabawę od filetowania (skórę pozostawiłam). Gotowe płaty ryby, posoliłam i dałam im po leżakować. Warzywa tradycyjnie należy umyć! Następnie białą część pora, marchew, selera i pietruszk... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Karczma Honorietty
Autor
Ostoja Lasu
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, ryby, mielone, sosy, seler, por , ryba, marchewka, imbir, awokado, makaron, makarony, boczek, szybki obiad, obiad na szybko, obiad, zdrowe przepisy, warzywa na patelnie, zdrowe obiady, makaron z patelni, sos do makaronu, dania z makaronem, obiad z makaronem, makaron na obiad, mielone z warzywami, boczek w sosie, drugie danie
Inne przepisy z Karczma Honorietty
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję