WITARIAŃSKIE TRUFLE CZEKOLADOWE Z POMARAŃCZOWĄ NUTĄ

44
  • WITARIAŃSKIE TRUFLE CZEKOLADOWE Z POMARAŃCZOWĄ NUTĄ
  • WITARIAŃSKIE TRUFLE CZEKOLADOWE Z POMARAŃCZOWĄ NUTĄ

    Przepis na : deser

    Kakao , jako główny składnik czekolady, zyskuje złą sławę. "Czekolada jest niezdrowa, tucząca, pełna tłuszczu, cukru i szkodliwych składników" - mówią. To oczywiście prawda, jeśli mowa o tabliczkach mlecznej czekolady ze sklepowych półek. Należy jednak pamiętać, że organiczne surowe kakao to superfood , najlepsze źródło: ANTYOKSYDANTÓW Kakao zawiera najwięcej antyoksydantów pośród wszystkich produktów żywnościowych na świecie. Ziarna kakaowca mają więcej antyoksydantów niż czerwone wino, czarna porzeczka, acai... Czytaj dalej na blogu Jeść, by żyć w zdrowiu


    Inne przepisy z Jeść, by żyć w zdrowiu

    Dodaj komentarz