WITARIAŃSKIE TRUFLE CZEKOLADOWE Z POMARAŃCZOWĄ NUTĄ

WITARIAŃSKIE TRUFLE CZEKOLADOWE Z POMARAŃCZOWĄ NUTĄ

WITARIAŃSKIE TRUFLE CZEKOLADOWE Z POMARAŃCZOWĄ NUTĄ

Przepis na : deser

Kakao , jako główny składnik czekolady, zyskuje złą sławę. "Czekolada jest niezdrowa, tucząca, pełna tłuszczu, cukru i szkodliwych składników" - mówią. To oczywiście prawda, jeśli mowa o tabliczkach mlecznej czekolady ze sklepowych półek. Należy jednak pamiętać, że organiczne surowe kakao to superfood , najlepsze źródło: ANTYOKSYDANTÓW Kakao zawiera najwięcej antyoksydantów pośród wszystkich produktów żywnościowych na świecie. Ziarna kakaowca mają więcej antyoksydantów niż czerwone wino, czarna porzeczka, acai... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jeść, by żyć w zdrowiu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.