TARTA BEZGLUTENOWA Z KREMEM ("BUDYNIEM") JABŁKOWYM

TARTA BEZGLUTENOWA Z KREMEM (

TARTA BEZGLUTENOWA Z KREMEM ("BUDYNIEM") JABŁKOWYM

Przepis na : śniadanie

Może zdjęcia o tym nie świadczą, ale ... ZAPEWNIAM, że ta niepiękna tarta jest przepyszna! Chórem rodzinnym przyznaliśmy, że to najlepsza szarlotka, jaką kiedykolwiek jedliśmy. Nadzienie ma konsystencję i smak budyniu. Ciasto jest miękkie i delikatnie kruche. Coś niesamowitego!  Składniki na formę o średnicy 23 cm: 1 1/2 szklanki zmielonych na mąkę płatków owsianych bezglutenowych, 1/2 szklanki zmielonych na mąkę wiórków kokosowych lub migdałów, 1/2 łyżeczki sody, 1 płaska łyżeczka kurkumy, 3-4 łyżki c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jeść, by żyć w zdrowiu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.