Pełnoziarniste muffinki jabłkowo-orzechowe

Pełnoziarniste muffinki jabłkowo-orzechowe

Pełnoziarniste muffinki jabłkowo-orzechowe

Przepis na : śniadanie

Czasem mam ochotę na coś słodkiego. No dobrze, trochę częściej niż czasem… Okej, okej! Często. No już, przyznaję: tak, jestem łasuchem. I dobrze mi z tym! Szczególnie, gdy przygotowuję coś smacznie zdrowego W tym wypadku muffinki mogą być zarówno przekąską zabieraną w góry albo do szkoły, czy też pożywnym śniadaniem A oryginalny przepis znalazłam tutaj :) Składniki: Suche: 70g mąki pełnoziarnistej (typ 1850 lub 2000) – pszennej, żytniej lub orkiszowej 70g erytrolu/ksylitolu 1 łyżeczka proszku do pieczen... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jak gotować i nie zwariować

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.