Dorada smażona z tymiankiem

Dorada smażona z tymiankiem

Dorada smażona z tymiankiem

Przepis na : obiad

Rybka rybcia rybeczka! Uwielbiam w każdej postaci i zawsze mi smakuje. Ale, nie chwaląc się, uważam że ta wyszła mi bezbłędna😀 Mistrzostwo nad mistrzostwami! Cytrynowy posmak świeżego tymianku, a skórka taka chrupiąca… szkoda, że już zjedzone, bo znowu cieknie mi ślinka😉   Składniki: [2 porcje] 2 dorady w całości, już wypatroszone Świeży tymianek cytrynowy 1 łyżka oleju kokosowego Sól, pieprz   Przygotowanie: Rybki myjemy dokładnie i osuszamy. Nacieramy solą, pieprzem i tymiankiem, tymianek... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jak gotować i nie zwariować

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.