Nieskromnie napiszę, że ten sernik wyszedł mi pyszny i tak delikatny, że wprost rozpływał się w ustach. Wszystkim bardzo smakował. I tak znikał kawałek po kawałeczku, aż nic nie zostało, nawet jeden okruszek nie został. Chyba ten ajerkoniak dodany do masy serowej sprawił, że wyszła taka delikatna i puszysta. Sernik postanowiłam udekorować białą czekoladą, która na serniku trochę stwardniała, ale gdy się ją poleje ,,odrobiną'' ajerkoniaku to mięknie. Całość jest idealna, od ciasta po masę serową i dekorację. Mac... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...