W mojej kuchni nic nie może marnować. Gdy zostają mi białka po pieczeniu ciasteczek czy smażeniu pączków to zawsze je wykorzystuję. Tym razem powstała rolada z białek. Prosto i pysznie. Nie jest tak puszysta jak biszkopt z całych jajek, ale jest również pyszna. Do tego krem cytrynowy na bazie masła i Lemon Curd. Upieczcie do kawy. Koniecznie. Potrzebujemy: Na biszkopt białkowy: 6 białek 6 łyżek cukru 8 łyżek oleju 2 łyżki mąki ziemniaczanej 8 łyżek mąki tortowej 2 łyżeczki proszku do pie... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...