Przepis na : sałatka
Składniki /2 porcje: – 150 g rukoli – 80 g tuńczyka w oliwie – 12 pomidorków koktajlowych – 1 awokado – 2 jajka – 2 łyżeczki sezamu sos – 2 łyżki oliwy – 1 łyżeczka octu balsamicznego – 1 łyżeczka musztardy – sól, pieprz Przygotowanie: Jajka ugotuj na pół twardo. Rukolę myjemy osuszamy. Awokado obieramy i kroimy w paski. Tuńczyka odsączyć. Pomidorki myjemy i kroimy na pół. Przygotowujemy dresing. Oliwę mieszamy z octem balsamicznym i musztardą. Opcjonalnie doprawiamy solą i pieprzem. Na ... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...