Przepis na : śniadanie
Składniki/2-4 porcje – kasza jaglana, ugotowana – 200 g – średnie jabłka – 2 szt. – jajka, rozmiar L – 2 szt. – budyń waniliowy – 40 g – cukier puder – 2 łyżki – olej kokosowy lub rzepakowy – 1 łyżka – opcje podania: jogurt naturalny, maliny, borówki amerykańskie,miód Przygotowanie: Kaszę gotujemy w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją. Połowę kaszy blendujemy z jajkami w wysokim naczyniu.Obrane jabłka ścieramy na tarce o dużych oczkach i łączymy w misce z drugą poł... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...