1 szklanka białek 1 szklanka mąki 1 szklanka cukru 1 szklanka wiórków kokosowych 1 kostka margaryny 1 cukier waniliowy pół łyżeczki soli łyżeczka proszku do pieczenia Rozpuszczamy margarynę. Do miski wsypujemy wszystkie sypkie składniki i dokładnie ze sobą mieszamy. Dolewamy stopioną i wystudzoną margarynę i dokładnie mieszamy. Pianę ubijamy na sztywno i łączymy ze składnikami w misce. Przelewamy do wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą keksówki. Pieczemy około 50 minut w temperatu... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...