Chleb pszenny na zakwasie i piwie

Chleb pszenny na zakwasie i piwie

Chleb pszenny na zakwasie i piwie

Chleb ten piekłam pierwszy raz, ale okazał się tak smaczny, że mimo lekko spalonej skórki postanowiłam się z Wami natychmiast podzielić przepisem. Następnym razem upiekę go na dolnej półce i powinno być po kłopocie. Odkąd zaczęłam piec chleby szukam przepisu na chleb pszenny, który będzie mógł pełnić rolę codziennego, białego pieczywa. Co do walorów smakowych ten bochenek jest w czołówce. Problemem jednak jest czas, którego potrzebuje on na wyrośnięcie. Tym samym, zapracowanym polecam wypróbować go w weeken... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni wieczorem

Autor

Joanna B.Joanna B.

Prowadzę blog w kuchni wieczorem i zajmuję się fotografią. Uwielbiam drobne, codzienne przyjemności i kreatywne życie. Na blogu dzielę się moją pasją gotowania i fotografowania.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

chleb, ciasto, pieczywo, chleb na zakwasie, łatwe ciasto, ciasto z masa, ciasta z masa, chleb mieszany, lekkie ciasto

Inne przepisy z W kuchni wieczorem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.