Wegetariański bigos z cukinii – tradycyjny smak

Wegetariański bigos z cukinii – tradycyjny smak

Wegetariański bigos z cukinii – tradycyjny smak

Przepis na : obiad

Print Wegetariański bigos z cukinii – tradycyjny smak Recipe by Aleksandra Course: Danie główne, Jednogarnkowe Cuisine: polska Difficulty: proste Porcje 4 porcje Czas przygotowania 30 minutes Składniki 1 duża cebula 2 ząbki czosnku 4 małe marchewki (ok 200 gramów) 3 średnie cukinie (ok. 1300-1400 gramów) 2 ziarna ziela angielskiego 2 liście laurowe 1/2 łyżeczki papryki wędzonej (ja dodaję całą łyżeczkę, ale dla osób, które nie są przyzwyczajone do smaku papryki wędzonej na początku proponuję 1/2 łyżeczki) ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Heca w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.