SKŁADNIKI: Pstrąg lub inna ulubiona wasza rybka bakłażan brokuła cebula suszone zioła: tymianek, majeranek, cząber sól pieprz olej kokosowy Pstrąga posypałam solą, pieprzem i ziołami, odstawiłam na 2 godziny a następnie ugotowałam w naczyniu na parze. Gdy włożyłam rybę do parowania pokroiłam cebulę w krążki i kilka włożyłam do rybki a resztę poukładałam na rybce. W czasie gdy ryba się parowała pokroiłam bakłażana w plastry i oprószyłam solą, gdy puścił sok opiekłam na patelni posypując ziołami. Brokuł zagot... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...