Ja potraktowałam to jako danie obiadowe, ale zapewne dlatego, że dzisiaj jakoś niekoniecznie ciągnęło mnie do jedzenia. Natomiast jako lekka przekąska, danie na kolację, sałatka będzie idealna. Dość ostra, bo i takie smaki dzisiaj mnie pociągały. Składniki: (dla 2 osób) 1 bakłażan 1 opakowanie sera feta garść świeżego, posiekanego koperku garść świeżej, posiekanej natki pietruszki garść świeżego szpinaku parę pomidorów koktajlowych prażone pestki słonecznika i dyni olej z papryką chili sól, pieprz patelnia grillow... czytaj dalej...
Dlaczego kolejny blog kulinarny?
Z wygody! I przyszłościowego myślenia!
Kiedy będę już stara i zmęczona wiecznym waleniem w garnki, poproszę swoje córki, aby odpaliły stronę gutfut.pl, pokażę paluszkiem co chcę dostać dzisiaj na obiad i w spokoju pójdę oglądać po raz 2.543.739 „Gotowe na wszystko” na przemian z „Przyjaciółmi”. Proste? Proste! :P :)