Przepis na : obiad
Idąc za ciosem – kolejne pesto. Tym razem zmiksowany został jarmuż. Jest troszeczkę ostrzejsze w smaku od pesto z rukoli . Smakowo fajnie będzie pasował z mięsami, których raczej nie jadam, no ale reszta rodziny i owszem. Ale znając mnie na pewno wymyślę z czym, dla mnie jadalnym będzie pasować idealnie i nie zapomnę się podzielić pomysłem Składniki na słoi o pojemności ok. 250 ml: 60 g liści jarmużu (bez łodyg) – idealnie aby liście były miękkie, czyli jarmuż nie był przejrzały 70 g orzechów wł... czytaj dalej...
Dlaczego kolejny blog kulinarny?
Z wygody! I przyszłościowego myślenia!
Kiedy będę już stara i zmęczona wiecznym waleniem w garnki, poproszę swoje córki, aby odpaliły stronę gutfut.pl, pokażę paluszkiem co chcę dostać dzisiaj na obiad i w spokoju pójdę oglądać po raz 2.543.739 „Gotowe na wszystko” na przemian z „Przyjaciółmi”. Proste? Proste! :P :)