Warzywo Dominiki Wójciak

Warzywo Dominiki Wójciak

Warzywo Dominiki Wójciak

Wprawdzie uwielbiamy mięso i wypełnioną nim polską kuchnię tradycyjną, która ani wcale nie jest taka trudna, ani ciężkostrawna, jak się wydaje. Wprawdzie oparliśmy się modzie na #light #sugarfree czy #glutenfree, podobnie jak w dzieciństwie nasi rodzice oparli się modzie na #ADHD #dysgrafię #dysleksję czy #dyskalkulię (dzięki czemu dzisiaj nie brak nam ani energii, ani uporu), więc i do #vege podchodziliśmy z dozą dobrotliwego niezrozumienia. Wprawdzie to wszystko prawda, a jednak z ogromną ciekawością czekaliśm... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu GRUBY WAŁEK

Autor

GRUBYWAŁEKGRUBYWAŁEK

Fajnie, jak jest duży i ciężki, ale liczy się jeszcze technika, pomysły i umiejętność wsłuchania się w potrzeby drugiego człowieka...

Wałek do ciasta. Skoro wałek, to ciasto. Najwięcej pewnie będzie tu w związku z tym deserów. Przynajmniej przez jakiś czas. A ten przyjdzie później też na wszystko inne.

Będzie pysznie i zabawnie.

Proudly cooked in Poland!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraki, burak, kapustą, cukinia, ser feta, marchewka, kalafiorem, mięso, marchewkowe, feta, dynia, przekąska, chałwa, ziemniaki, torty, masło orzechowe, fasola, surówka, przekąski, kalafior, tort, surówka z kapusty, tort orzechowy, dania bez mięsa

Inne przepisy z GRUBY WAŁEK

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.