Polska. Nasza kuchnia w nowej odsłonie

Polska. Nasza kuchnia w nowej odsłonie

Polska. Nasza kuchnia w nowej odsłonie

Czasami potrzeba kogoś z zewnątrz, kto ogarnie. Zuza Zak wyjechała z Polski w wieku 8 lat. Dzisiaj wraca z książką Polska. Nasza kuchnia w nowej odsłonie . I jest to jedna z najlepszych, jaką widziałem! Jeśli lubicie podejmować gości z zagranicy czymś więcej niż pierogami i wódką, koniecznie musicie ją mieć. Chociaż zachodzi wówczas prawdopodobieństwo, że goście zmienią się w domowników. Ja karmiony tak dobrze, zostałbym na zawsze. Zuza zebrała przepisy, które niby pamiętają czasy PRL-u, ale zmyślnie poprz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu GRUBY WAŁEK

Autor

GRUBYWAŁEKGRUBYWAŁEK

Fajnie, jak jest duży i ciężki, ale liczy się jeszcze technika, pomysły i umiejętność wsłuchania się w potrzeby drugiego człowieka...

Wałek do ciasta. Skoro wałek, to ciasto. Najwięcej pewnie będzie tu w związku z tym deserów. Przynajmniej przez jakiś czas. A ten przyjdzie później też na wszystko inne.

Będzie pysznie i zabawnie.

Proudly cooked in Poland!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, kluski, śniadania, ryby, zupa, ciasto, śliwka, kasza, zakąski, mięso, łosoś, makrela, boczek, barszcz, kotlet, królik, sosy, wiśnia, deser, desery, barszcz ukraiński, maliny, paszteciki, kapustą, śledź, ryba, ziemniaki, pasztet, koktajle

Inne przepisy z GRUBY WAŁEK

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.