Konfiturę z czerwonej cebuli miałam przyjemność skosztować podczas mojego ostatniego weekendowego pobytu w Poznaniu, a dokładnie w wegańskiej restauracyjce „Kuchnia Powolość” mieszczącej się na ulicy Kanałowej 15. Konfitura była dodatkiem do buraczanych gnocchi i prawdę powiedziawszy to ona zrobiła całe danie. Właściciel był tak uprzejmy i zdradził mi klika głównych składników. Udało się się odtworzyć główny smak, ale wiadomo u każdego będzie ona smakowała inaczej, chociażby przez rodzaj użytego w... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...100 % weganka