Uwielbiam makaron ryżowy z dwóch powodów: jest bezglutenowy i nie trzeba go gotować, wystarczy dodać do potrawy, wymieszać i odczekać 3-5 minut. Dzisiejszy obiad był koniecznością, bo brokuły zaczęły mi kwitnąć w lodówce, tak to jest jak się w promocji kupuje warzywa, nie zastanawiając, się czy ma się w planach jakieś danie w ciągu najbliższych dni. Tak oto powstał przepyszny, lekki obiad, będący pełną improwizacją. Składniki na 3 porcje: kcal na 1 porcję: 380, białko: 12 g, węglowodany 52 g, tłuszcz: 14 g... czytaj dalej...
Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...100 % weganka