Aby mięso było smaczne….

Aby mięso było smaczne….

Aby mięso było smaczne….

Wystarczy kilka prostych trików a przygotowana pieczeń, sznycle czy bitki będą jednocześnie kruche i soczyste. Oto co zrobić aby osiągnąć kulinarny sukces. Zapraszam po kilka porad. Marynata wzbogaci smak mięsa Dobra marynata to połowa sukcesu. Przyrządzić ją można na wiele różnych sposobów. Natrzyj np. mięso solą i cukrem, obłóż plastrami cebuli, chrzanem pokrojonym w piórka i rozmarynem, skrop olejem i czerwonym winem, oprósz pokruszonym zielem angielskim, posiekanym czosnkiem. Mięso włóż do garnka, miski i p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu gotuj ze mną

Autor

alina jasińskaalina jasińska

Piszę bloga o moim domowym gotowaniu. Poszukuję inspiracji,cały czas wprowadzam do mojego jadłospisu różne nowości.Dzielę się tym z innymi.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, boczek, marynaty, wołowina, sznycel, sznycle, sosy, pieczony boczek

Inne przepisy z gotuj ze mną

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.